top of page

Een concert of koorbegeleiding door één van de orkesten of ensembles van Stichting Divertimento.

De orkesten en ensembles van Stichting Divertimento zijn een graag geziene gast op het podium. Mede door de veelzijdigheid, zelfstandigheid, flexibiliteit en muzikaliteit van de spelers kunnen zij goed voegen en volgen. De concerten spelen zij meestal zonder dirigent, wat hem dwingt tot hecht en plezierig samenspel. Mogelijkheden van een 50 koppig strijkorkest tot strijkkwartet, afhankelijk van uw wensen.

In januari maakt Stichting Divertimento haar planning voor het daaropvolgende seizoen. Op dat moment zijn er genoeg mogelijkheden om gezamenlijke concerten in te plannen. Latere aanvragen kunnen niet altijd aan het lopende concertseizoen worden toegevoegd. Optredens door kleinere ensembles bij openingen, bedrijfsuitjes, feesten of een bruiloft zijn eenvoudiger te realiseren, mits deze niet samen vallen met onze eigen concertagenda.

Naast het geven van concerten en het begeleiden van koren, ballet- of toneelgezelschappen organiseert Stichting Divertimento ook leuke workshops voor kinderen, een muziekmarkt voor alle leeftijden, waar instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd of een muziekles op school. Stichting Divertimento heeft een grote collectie kinderviolen in haar bezit.

Als wij een optreden voor u verzorgen doen wij dat meestal in ruil voor een donatie die ten goede komt aan de projecten van Stichting Divertimento of in ruil voor een sponsoring van een specifiek doel.

Heeft u interesse in één van onze orkesten, ensembles, workshops of zoekt u een strijkkwartet voor een feestje, neem dan contact op met Stichting Divertimento.

bottom of page